Isporuka

Cenovnik isporuke za grad Beograd

ROK ISPORUKE

Nakon što smo primili Vašu Porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš Prodavac telefonom, radi potvrde Porudžbine i provere Vaših podataka koje ste uneli za dostavu.

Period tokom kojeg će Vas naš Prodavac kontaktirati je najčešće 1-2 sata od momenta slanja porudžbine. Za sve porudžbine koje primimo do 17h izrađujemo narednog dana. Porudžbine koje primimo posle 17h izrađujemo u roku od 36h do 48h.

„Hand made“ proizvod

Svi naši proizvodi se ručno izrađuju, hand made, i ne sadrže konzervanse, aditive i sastojke za produžavanje svežine, tako da ni jednu od naših čokoladnih salama ne skladištimo na lageru, već je odmah pripremamo neposredno po Vašoj porudžbini, sa ciljem da je dobijete svežu i maksimalno očuvanog ukusa.

Za porudžbine koje želite da se dostave nekome kao poklon, neophodno je izvršiti uplatu pre izrade čokoladne salame. Onog momenta kada evidentiramo Vašu uplatu „Postnet-a“, započinjemo izradu proizvoda.

Rezervišite na vreme

Savetujemo Vam da Čokoladnu salamu koju želite da poručite i poneste nekome kao poklon, rezervišete ne vreme. Primamo porudžbine i do mesec dana ranije.

Dostava se vrši brzom kurirskom službom, koja Vam čokoladnu salamu donosi direktno do vrata Vašeg doma.

Molimo da nam naznačite vreme koje Vam odgovara za isporuku prilikom popunjavaja podataka za isporuku!

Dostava

Dostava za uži centar grada, Novi Beograd i Zemun iznosi 250 rsd. Dostava za ostale gradove, prema Cenovniku dostave Post Express-a.

Poslednje sa našeg bloga

Čokoladne salame napravljene s ljubavlju

Konstantin napravljene su sa velikom ljubavlju i strašću koja se prepliće sa zavodljivim ukusima slatke belgijske čokolade. Čokoladne salame od…

Pročitajte više
Čokoladne salame napravljene s ljubavlju
Kolači kao neizostavni deo trpeze

Kolači kao neizostavni deo trpeze

Kolači su bili i ostali neizostavni deo praznične trpeze. Božić je i  sezona je odmora, pečenja, spremanja i divnih trenutaka…

Pročitajte više