kolači čokoladne salame

Kolači kao neizostavni deo trpeze

Kolači su bili i ostali neizostavni deo praznične trpeze.

Božić je i  sezona je odmora, pečenja, spremanja i divnih trenutaka sa porodicom.

Kao što je već svima poznato, ni jednu prazničnu trpezu jednostavno ne možemo zamisliti bez kolača, pita, štrudli i naravno neizostavnih čokoladnih salama!

Kako iko može odoleti neodoljivom ukusu belgijske čokolade, orašastih plodova, kandiranog voća, vina i luksuznih likera?

Kostantin čokoladne salame su tu da pruže i upotpune magiju praznične bogate trpeze!

Kolači bez kojih je nemoguće zamisliti praznik

kolači

Hrskave čokoladne salame biće najtraženiji slatkiš na vašem prazničnom stolu. Svojom mešavinom najmagičnijih ukusa, budiće sva čula i biće favorit svake trpeze.

Praznična euforija i dalje traje, jer posle Božića ide i mali Božić ili Pravoslavna Nova godina!

Pored brojnih obaveza oko porodice i organizacije savršenog prazničnog ručka, pečenje kolača, nekada može iziskivati dodatno vreme, koje nemate!

Praznični kolači koje možete podeliti sa svojom porodicom i prijateljima, koji će probuditi sva čula, tajna su želja svake domaćice!

Originalna italijanska receptura i mešavina sastojaka, koja ostavlja nezaboravan utisak, svakako su čokoladne salamice iz Konstantin slatke radionice.

Kolači napravljeni od najfinijih sastojaka

kolači

Kolači koji su favorit među odraslima i decom, su oni koji u sebi sadrže čokoladu, i to ne bilo kakvu, nego najkvalitetniju belgijsku!

Konstantin čokoladne salame su hrskave, tope se u ustima i sigurno nećete moći da se zaustavite na samo jednom zalogaju.

Tekstura je nežna i zavodljiva! Hrskavi orašasti plodovi u kombinaciji sa finom belgijskom čokoladom daju puni ukus koji se ne zaboravlja.

Tradicionalno ovi kolači su deo svake trpeze i predstavljaju poslasticu koja se savršeno konzumira čak i uz prvu jutarnju kafu ili čaj.

Kolači napravljeni s ljubavlju

Tajni sastojak kolača koje mi pravimo je ljubav!

kolači

Svaki kolač je napravljen sa posebnom pažnjom, i to je ono što ih odvaja od ostalih slatkiša.

Čokoladna salama danas predstavlja moderan preokret ove italijansko-portugalske poslastice. Puter, bademi, belgijska čokolada i kandirano voće, samo su neki od inovativnih sastojaka, koji joj daju ukus koji osvaja na prvi zalogaj.

Pored toga što su savršen dodatak na vašoj trpezi, čine lep gest pažnje ukoliko želite da nekome poklonite nešto što će ostaviti utisak pažljivo biranog poklona sa ukusom.

Ne oklevajte i svoju prazničnu trpezu upotpunite Konstantin čokoladnim salamama zavodljivog ukusa, kojem ćete se iznova vraćati!

Magične praznične momente želi vam vaš Konstantin!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *